Liity postituslistallemme, saat tietoa Virkkulankylistä ja Kuusikkoaho Oy:stä

  Asukkaaksi

  Koti joka muuttuu mukanasi

  Virkkulankylät palvelevat asukkaitaan jo silloin kun lapset ovat muuttaneet kotipiiristä pois, sillä Virkkulankylästä löytyy erilaisia asumisen muotoja. Vireän viisikymppisen Virkkulakoti voi olla esim. rivitalo- tai kerrostaloasunto, jossa on valmiudet myös enenevään turvaan, sitä mukaa kun sitä tarvitaan.

  Omaan asuntoon voi hankkia erilaisia palveluita kylän palvelutalosta ja kodit on suunniteltu ihmisille jotka haluavat harrastaa, asua osan vuodesta vapaa-ajan asunnollaan tai matkustella.

  Virkkulankylien yhteistilat, kylän olohuone, tarjoaa mahdollisuuden tavata muita kylän asukkaita mutta myös järjestää oman suvun ja ystäväpiirin tapahtumia. Virkkulankylästä voi löytyä myös vieraille tarkoitettuja majoitustiloja lyhyempää tai pidempää viihtymistä varten.

  Työelämän viimeisinä vuosina on hyvä kotiutua Virkkulankylään.

  Ikä karttuu tutussa kotipiirissä

  Yksinäisyys on suomalaisten suurimpia ikääntymiseen liittyviä huolia, samoin pelko siitä, että erilaiset vaivat lopulta erottavat elämänkumppanit toisistaan asumaan erillään.

  Virkkulankylässä jokainen asunto on rakennettu niin, ettei kenenkään tarvitse muuttaa kotoaan vanhenemisen tuomien muutosten vuoksi. Hoiva- ja tukipalvelut tuodaan kotiin ja asumisyhteisö sekä Virkkulan ystävät huolehtivat siitä, ettei fyysisen liikuntakyvyn heiketessäkään kukaan jää yksin kotiin. Mikäli kuitenkin raskaampaa hoivaa tarvitaan, Virkkulankylässä tuttu ympäristö säilyy hoivan tarpeen kasvaessa. Virkkulankylästä löytyy erilaisia hoiva-asumisen muotoja, kuten kotihoidon palveluita, ryhmäasumista tai tehostettua hoiva-asumista.

  Virkkulankylien ansioista ihmisen osoite ei elämän viimeisinä vuosina hoivatarpeen muuttumisen takia muutu. Pysyvyys luo turvaa ja antaa onnellisuudelle mahdollisuuden.

  Ympärillä Virkkulan ystävät

  Jokaisen Virkkulankylän yhteyteen perustetaan jo rakennusvaiheessa Virkkulan ystävät ry. Yhdistystoiminta antaa asukkaille mahdollisuuden vaikuttaa oman kylän toimeliaisuuteen ja palveluihin. Virkkulan ystävistä löydät lisätietoja täältä.

  Oletko kiinnostunut

  • omistusasunnosta
  • vuokra-asunnosta
  • hoiva-asumisesta

  omalla paikkakunnallasi, näitä kaikkia asumismuotoja Virkkulankylissä voi olla ja hinnat määräytyvät valintasi mukaan. Hoiva-asumisen hintoihin vaikuttaa myös oman paikkakuntasi sote-käytännöt.

  Kerro meille. Näin me osaamme ottaa Sinuun yhteyttä, kun omalla kotiseudullasi on lähdössä Virkkulankylän rakentaminen käyntiin, tai ohjata sinut jo valmistuneeseen kohteeseen.

  Yhteydenotto voi tulla joko Kuusikkoaho Oy:ltä tai Virkkulankylää kanssamme toteuttavalta yhteistyökumppanilta.

  Toivottu asumismuoto