Yhteistyön eri vaihtoehtoja

  Kehittämämme suomalainen Virkkulankylä ja Virkkulakodit -konseptit tarjoavat ratkaisuja hoivatilojen ja omaehtoisen asumisen rakentamiseen. Hankkeet voidaan toteuttaa joko kunnan omaan taseeseen tai ulkopuolisella rahoituksella. Olemme halukkaita keskustelemaan samassa yhteydessä kuntien nykyisten sote-kiinteistöjen siirtymisestä pois kunnan omasta taseesta sekä nykyisen kiinteistökannan saneerauksen tai korvausrakentamisen tarpeista.

  Perusajatus

  • Virkkulankylä koostuu erilaisista asumismuodoista paikallisten tarpeiden mukaan määriteltynä.
  • perusajatuksena on tarjota asukkaille turvallinen, virikkeellinen ja viihtyisä asuinympäristö, josta asukkaan ei tarvitse muuttaa pois hoivatarpeen kasvaessa.
  • puolisoiden eri aikaan tapahtuva hoivantarpeen kasvu ei merkitse puolisoiden joutumista erilleen, vaan turvallisuuden tunnetta rakentavia palveluita ja hoivaa omassa kotiympäristössä.
  • Virkkulankylään ihminen voi muuttaa niin halutessaan jo työelämän lopulla.
  • jokaiseen Virkkulankylään perustetaan jo suunnitteluvaiheen aikana Virkkulan ystävät -yhdistys, joka huolehtii alueen asukkaiden virkeästä toiminnasta. Virkkulankylässä asukkaat ovat toiminnan ideoijia ja suunnittelijoita, eivät vain toiminnan kohteita.

  Hoiva Virkkulakylissä ja Virkkulakodeissa

  Virkkulankylissä hoivatoimijana voi toimia joko kunta itse tai alan yksityinen toimija. Virkkulankylien yhteyteen voimme toteuttaa esimerkiksi päiväkodin, koulun sekä tiloja muita kunnallisia palveluilla tai liiketiloja.

  Virkkulakodit ovat kerrostalokokonaisuuksia, jotka on suunniteltu siten että erilaiset kotihoidon ja hoivan palvelut voidaan tuottaa asukkaan kotiin mahdollisimman pitkään. Toteutamme kerrostalohankkeita sekä kuntien kanssa tehdyillä välivuokrasopimuksilla että kovan rahan hankkeina.

  Ota yhteyttä

  Olit sitten päättäjä, hoivapalveluiden tuottaja, kaavoituksen tai palvelutuotannon ammattilainen, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan ja etsitään yhdessä uusia mahdollisuuksia entistä parempaan asumiseen suomalaisille.

  Esittelemme Virkkulankylä-konseptia ja sen mahdollisuuksia mieluusti kuntien, kaupunkien ja sotealueiden johtoryhmällenne tai kahdenvälisissä tapaamisissa.

  Suomi muuttuu, tehdään tuosta muutoksesta yhdessä hyvä ja turvallinen. Meidän lupauksemme ihmisille kuuluu: Virkkulankylässä on hyvä herätä huomiseen.

  Kiitos mielenkiinnostasi, kerromme mielellämme lisää.