Liity postituslistallemme, saat tietoa Virkkulankylistä ja Kuusikkoaho Oy:stä

  Yhteistyön eri vaihtoehtoja

  Kuusikkoaho Oy on suomalainen yritys, jonka tehtävänä on olla kuntien ja kaupunkien apuna väestön ikääntymisen myötä tarvittavassa muutoksessa.

  Kehittämämme Virkkulankylä ja Virkkulakodit -konseptit tarjoavat ratkaisuja hoivatilojen ja omaehtoisen asumisen rakentamiseen. Hankkeet voidaan toteuttaa joko kunnan omaan taseeseen tai ulkopuolisella rahoituksella. Olemme halukkaita keskustelemaan samassa yhteydessä kuntien nykyisten sote-kiinteistöjen siirtymisestä pois kunnan omasta taseesta sekä nykyisen kiinteistökannan saneerauksen tai korvausrakentamisen tarpeista.

  Virkkulankylä koostuu hoivatiloista ja erilaisista asumismuodoista paikallisten tarpeiden mukaan määriteltynä. Virkkulankylän perusajatuksena on tarjota asukkaille turvallinen, virikkeellinen ja viihtyisä asuinympäristö josta asukkaan ei tarvitse muuttaa pois. Puolisoiden eri aikaan tapahtuva hoivantarpeen kasvu ei Virkkulankylässä merkitse puolisoiden joutumista erilleen vaan turvallisuuden tunnetta rakentavia palveluita ja hoivaa omassa kotiympäristössä.

  Virkkulankylä tarjoaa sekä hoivaa, erilaisia asumista helpottavia palveluita sekä omaehtoista asumista. Virkkulankylään ihminen voi muuttaa niin halutessaan jo työelämän lopulla.

  Virkkulankylissä hoivatoimijana voi toimia joko kunta itse tai alan yksityinen toimija. Virkkulankylien yhteyteen voimme toteuttaa esimerkiksi päiväkodin, koulun sekä tiloja muita kunnallisia palveluilla tai liiketiloja. Jokaiseen Virkkulankylään perustetaan jo suunnitteluvaiheen aikana Virkkulan ystävät -yhdistys, joka huolehtii alueen asukkaiden virkeästä toiminnasta. Virkkulankylässä asukkaat ovat toiminnan ideoijia ja suunnittelijoita, eivät vain toiminnan kohteita.

  Virkkulakodit ovat kerrostalokokonaisuuksia jotka on suunniteltu siten että erilaiset koihoidon ja hoivan palvelut voidaan tuottaa asukkaan kotiin mahdollisimman pitkään. Toteutamme kerrostalohankkeita sekä kuntien kanssa tehdyillä välivuokrasopimuksilla että kovan rahan hankkeina.

  Toivomme mahdollisuutta tavata ja keskustella kanssanne.

  Uskomme yhteisen keskusteluhetken olevan hyödyllinen molemmille osapuolille. Olemme vuoden 2018 aikana tavanneet kymmeniä kunnan ja kaupungin edustajia. Tällä hetkellä keskustelemme ja neuvottelemme kahdenkymmenen Virkkulankylä-projektin osalta kaavoituksesta, sote-kiinteistöjen kaupasta tai kunnan niin toivoessa myös hoivatyön ammattilaisten siirtymisestä yhteistyökumppaneidemme palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

  Yhteistyömme voi alkaa vaikka yhden välivuokrasopimuksella rakennettavan hissillisen kerrostalon rakentamisesta. Yhteistyö voi myös tarkoittaa laajempien korttelin kokoisten alueiden suunnittelua ja toteutusta yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

  Esittelemme Virkkulankylä-konseptia ja sen mahdollisuuksia mieluusti kuntien, kaupunkien ja sotealueiden johtoryhmällenne tai kahdenvälisissä tapaamisissa.

  Pidetään yhteyttä ja kun Kouvolan asuntomessujen aika koittaa, esittelemme mielellämme Virkkulankylää messuilla erilaisille ryhmille. Järjestämme mielellämme tutustumiskäyntejä päättäjäryhmille myös Joensuun Reijolan ja Kauhavan Virkkulankyliin. Olemme mukana myös Kuntamarkkinoilla 2019.

  Kaikissa tapaamisiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä hallintopäällikkö Tuija Nenoseen, puhelin 050 3050784 tai tuija.nenonen@kuusikkoaho.fi.

  Suomi muuttuu, tehdään tuosta muutoksesta yhdessä hyvä ja turvallinen. Meidän lupauksemme ihmisille kuuluu: Virkkulankylässä on hyvä herätä huomiseen.

  Kiitos mielenkiinnostasi, kerromme mielellämme lisää.