Liity postituslistallemme, saat tietoa Virkkulankylistä ja Kuusikkoaho Oy:stä

  Yhteistyössä kuntien ja maakuntien kanssa

  Kuusikkoaho Oy yhteistyökumppaneineen suunnittelee ja rakentaa Virkkulankyliä kaikkialle Suomeen. Virkkulankylä voi olla kokonainen kortteli kaupungissa tai maaseudulle rakennettava asuinympäristö.

  Ensisijainen keskustelukumppanimme on aina kunta tai kaupunki ja siellä kaavoitusasioita eteenpäin vievät päättäjät ja palvelutuotannon ammattilaiset. Etsimme Virkkulankylille tontteja keskeltä elämää. Virkkulankylien sijainti kertoo siitä, miten kyseisellä paikkakunnalla Virkkulankylän asukkaita arvostetaan.

  Virkkulankylän asukkaat ovat kunnan tai kaupungin keskustalle tai taajamalle merkittävä voimanlähde. Virkkulakodeissa asuva väki on aktiivisia kuluttajia ja eri palveluiden käyttäjiä, Virkkulankylän hoivapalvelut puolestaan tuovat paikkakunnalle kymmeniä työpaikkoja.

  Onko omalla paikkakunnallasi tarve hyvin mietitylle asumisympäristölle, jossa ihmisen on virikkeellistä nauttia elämästä ja saada tarpeen kasvaessa hoivapalveluita tutussa ja turvallisessa ympäristössä?

  Olit sitten päättäjä, hoivapalveluiden tuottaja, kaavoituksen tai palvelutuotannon ammattilainen, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan ja etsitään yhdessä uusia mahdollisuuksia entistä parempaan asumiseen suomalaisille.

  Esimerkki toimintamallista

  • Päätös tontista Virkkulankylälle
  • Virkkulankylän palveluiden kartoittaminen (päiväkoti, koulu, terveysasema, erilaiset hoivapalveluiden tarjoajat jne.)
  • Kuusikkoaho Oy yhteistyökumppaneineen järjestää rahoituksen
  • Kuusikkoaho Oy:n yhteistyökumppaneista valikoituu kohteeseen sopivin rakentaja
  • Kuusikkoaho Oy:n yhteistyökumppaneista valikoituu kohteeseen sopivin arkkitehti
  • Hoivapalveluiden tuottajana voi toimia kunta, kaupunki tai jokin yksityinen palveluntuottaja