Liity postituslistallemme, saat tietoa Virkkulankylistä ja Kuusikkoaho Oy:stä

  Apu Suomen muutokseen

  Suomessa on edessä merkittävä maan sisäinen muuttoliike, ihmiset haluavat muuttaa koteihin joissa iän karttuminen ei ole huoli vaan iloinen asia. Tutkimusten mukaan yhä useampi suomalainen haluaa nauttia elämästään asumalla yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa.

  Asuminen ymmärretään yhä laajemmin, asuminen on kodin lisäksi arkea helpottavia palveluita, erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja kohtaamisia kiinnostavien ihmisten kanssa. Virkkulankylät rakentavat näitä kaikkia suomalaisille.

  Kuntien ja kaupunkien tarve on saada lisää elämää keskustoihin ja keskeisiin taajamiin. Kuusikkoaho Oy on kuntien kumppani myös yhteiskuntarakenteen suunnittelussa. Haluamme olla luomassa asuinympäristöjä joissa eri-ikäiset ihmiset kohtaavat ja viihtyvät yhdessä.

  Meille Virkkulankylä ei ole vain asuinympäristö kaikille joiden lapset ovat jo muuttaneet pois kotoa. Me haluamme nähdä päiväkodin tai koulun osana Virkkulankylää. Eri sukupolvien kohtaamiset lisäävät elämän iloa ja ymmärrystä kaikille.

  Jokaiseen Virkkulankylään perustettava Virkkulan ystävät -yhdistyksen kautta Virkkulankylä säteilee tekemisen iloa koko ympäristöönsä. Virkkulankylässä asukkaat eivät ole tekemisen kohteita vaan aktiivisia toimijoita ympäröivän yhteisön kanssa.

  Virkkulankylästä sanottua