Asumisoikeusasunnot

  Virkkulan asumisoikeuskoti on aito vaihtoehto, kun et voi tai halua sitoa suuria summia omistusasuntoon tai maksaa kallista vuokraa – ja silti haluat asua laadukkaasti ja turvallisesti. Asumisoikeusasunnon asukkaana et omista asuntoa, mutta saat omistajan hallintaoikeuden ja oikeuden päättää Virkkulakotisi yhteisistä asioista. Jos haluat, voit myös luopua asunnosta vailla omistajan riskiä jälleenmyynnistä – lunastamme asumisoikeuden sinulta takaisin! Asumisoikeusmaksu on 15% valitsemasi asunnon hinnasta.

  Lue lisää Virkkulan asumisoikeuskodeista »

  Virkkulan asumisoikeustalot senioreille sijaitsevat keskeisillä paikoilla palveluiden läheisyydessä. Esteetöntä yhteistä toimitilaa on runsaasti ja niitä voi varata myös perhejuhlien viettoa varten. Piha-alueilla on helppo liikkua myös apuvälineiden kanssa ja korotetuissa viljelylaatikoissa voi viljellä hyötykasveja tai kukkia.

  Talossa voi nauttia aktiivisesta elämästä yhdessä muiden kanssa, mutta elää myös rauhassa itsenäistä elämää. Arkielämää helpottavien palveluiden hankintaan saa tukea ja neuvoja. Tarpeen mukaan kotiin saadaan myös hoivaa.

  VIRKKULA / ASO Liipola

  Ostoskatu 20, 15500 Lahti

  Liipolan Virkkula sijaitsee palveluiden läheisyydessä. Kadun toisella puolella on ruokala, kirjasto ja liikuntapaikka, seurakuntakeskukseen 300 m, kaupat Sale 150 m ja K-Market 1km sekä vajaan kilometrin päässä sijaitsevaan Launeen kauppakeskukseen pääsee palvelubussilla kotiovelta. Kaupunkilinjojen pysäkille 100 metriä.

  Ennakkovaraajana voit vaikuttaa yhteisteisten tilojen suunnitteluprosessiin. Ennakkovaraaja voi myös valita kolmesta vaihtoehdosta oman asuntonsa värimaailman maksutta.

  Ota yhteyttä, kerromme mieluusti lisää!

  Juha Heijala
  Virkkula Asumisoikeus Oy
  Toimitusjohtaja
  050 357 5096
  juha.heijala@kuusikkoaho.fi

  Sijainti, asemapiirros ja kerrospohjat

  Yhteistyökumppanimme tarjoavat halutessanne Liipolan Virkkulan asukkaiden käyttöön suunnitellun asumisoikeusmaksun rahoituspolun sekä vanhan asunnon myynnin.

  Pankki
  Päijät-Hämeen OP
  Raija Laine-Paajanen
  p. 050 361 8358

  Kiinteistövälitys
  OP Koti Päijät-Häme
  Heikki Raitanen
  p. 040 580 3752