Pyhäjärven Virkkulakoti

Asukkaiden kiitos on paras kiitos

1024 774 Helinä Kalaja

Heinäkuun ensimmäiset päivät ovat olleet täynnä vilskettä Pyhäjärven kaupungintalon kupeessa: Tasainen muuttokuormien virta vasta valmistuneeseen Pyhäjärven Virkkulakotiin ja Kihu-päivät, jotka toivat lähes 300 taloon tutustujaa paikalle.

-Huolellisesti suunniteltu matka yhteisölliseen senioriasumiseen on näiltä osin onnistunut erinomaisesti yhteistyössä Kuusikkoahon Oy:n kanssa, toteaa Pyhäjärven kaupunginjohtaja Henrik Kiviniemi.

-Mikäli kiinnostusta löytyy, olemme valmiit esittelemään myös muille päättäjille matkaamme ja lopputulosta.

Kaupunginjohtaja on erityisen tyytyväinen peruspalvelukuntayhtymä Selänteen mukana oloon jo suunnitteluvaiheessa ja siihen, että asuntoihin on lisättävissä teknologisia ratkaisuja, sitä mukaa kun niiden tarve kasvaa.

-Saako mies sanoa, että olen rakastunut tähän taloon? Kysyy vasta Virkkulakotiin muuttanut Juhani Ilkka.

Juhani Ilkan päätöksen muutosta sinetöi yhteisöllisyys.

-Täällä ei pingoteta ja talo tuntui heti kodilta talon emännän ottaessa lämpimästi vastaan. Odotan innolla mitä kaikkea pääsemme puuhaamaan muiden asukkaiden kanssa, kertoo Juhani Ilkka.

Kuva: Kuusikkoaho Oy:n hallituksen puheenjohtaja Leo Tolonen (vas.), Pyhäjärven Virkkulakotiin muuttanut Juhani Ilkka ja kaupunginjohtaja Henrik Kiviniemi (oik.) ovat kaikki tyytyväisiä lopputulokseen.

Helinä Kalaja
Author

Helinä Kalaja

All stories by: Helinä Kalaja