Kouvolan Virkkulankylä asuntomessuilla 2019

770 324 Virkkulankylä

Tervetuloa seuraamaan uuden kylämiljöön syntyä Kouvolaan!

Vuoden 2019 Asuntomessut järjestetään Kouvolan Korialla ja Virkkulankylä on yksi alueen messukohteista. Messukohteena Kouvolan Virkkulankylä on ennennäkemätön; se todellakin on kylä!

Alueelle rakentuu kahdeksan neljän huoneiston taloa yhteistiloineen, eli yhteensä 32 asuntoa. Pihapiiriin rakentuu lisäksi korttelitalo, joka on tarkoitettu modernin senioriasumisen kyläyhteisön käyttöön. Virkkulankylä tarjoaa virikkeellisen ja yhteisöllisen asumismuodon seniori-ikäisille vuokra-asujilleen.

Asunnot ovat tarkoitettu loppuiän turvalliseksi asumisratkaisuksi, jonka huomioiden asunnot ovatkin muunneltavissa elämän tuomien tukitarpeiden mukaan. Kohde on saanut ARA-rahoitusta. Virkkulankylän asukkailla on mahdollisuus käyttää kotihoidon palveluita, joiden tuottajana toimii Kouvolan Kaupunki.

Asuntomessuilla on esillä kolme kohdetta, jotka ovat asunnot Esikko ja Rentukka, sekä korttelitalo Kaislikko. Muut asunnot valmistuvat syyskuussa 2019 ja ne ovat Vuokko, Leinikki, Orvokki, Puolukka, Mustikka ja Ulpukka.

Kouvolan Virkkulankylän rakentumisen lisäksi pääset seuraamaan monialaisen tekijäporukan touhuamista messujen tiimoilta tulevien kuukausien ajan täällä blogissa!

Meidät löytää myös Facebookista sekä Instagramista.

Mukavaa kevään alkua kaikille!

Virkkulankylä
Author

Virkkulankylä

All stories by: Virkkulankylä