Juha Heijala Virkkula Asumisoikeus Oy:n toimitusjohtajaksi

  778 320 Helinä Kalaja

  Virkkula Asumisoikeus Oy rakennuttaa asumisoikeusasuntoja, jotka on suunniteltu aktiivisille senioreille. Asumisoikeustaloissa panostetaan erityisesti laadukkaisiin ja monipuolisiin yhteistiloihin ja yhteisölliseen toimintaan. Yhtiön taustalta löytyy Virkkulankylä ja Virkkulakodit -konsepteistaan tunnettu outokumpulainen Kuusikkoaho Oy.

  -Virkkula Asumisoikeus Oy:n toiminnan vakiinnuttua, on luonnollista, että yhtiön johtamiseen ja kehittämiseen palkataan oma uusi toimitusjohtaja, sanoo Kuusikkoaho Oy:n toimitusjohtaja Tommi Luukkonen.

  Taloushallinnon tradenomi Juha Heijala (45) on nimitetty Virkkula Asumisoikeus Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.2.2022 alkaen. Nimitys on osa emoyhtiön suurempaa kehitysprojektia, jossa johtohenkilöstön toiminta- ja kehitysalueita selkeytetään.

  Ennen Virkkula Asumisoikeus Oy:tä Juha Heijala on toiminut mm. NCC Suomi/Lahti hankekehityspäällikkönä ja Lahden Talot Oy vuokrauspäällikkönä. Juha Heijalalla on laaja kokemus ARA-tuotannosta, rakennusliikkeistä sekä rakennushankkeista ja niiden kehittämisestä aina myyntiin saakka. Aiemmin Juha Heijala osallistunut myös asumiseen liittyvien digitaalisten palvelujen kehittämiseen sekä esimiestehtäviin.

  -Asumisoikeusasunnot ovat olleet työurallani merkittävässä asemassa jo aiemminkin, ollessani valtakunnallisen YH-Asumisoikeus Oy:n palveluksessa. Työuran varrella olen ollut kosketuksissa asumisoikeuteen eri puolilta ja näen Virkkulan konseptin tuovan uudenlaisen mahdollisuuden tuottaa hyvää asumista senioreille asumisoikeusasunnoissa. Tartun innolla viemään yhtiötä eteenpäin, kertoo Juha Heijala.

  Helinä Kalaja
  Kirjoittaja

  Helinä Kalaja

  Lisää kirjoittajalta: Helinä Kalaja