Kouvolan Virkkulankylässä: Kukkatalo Rosarium

778 320 Tuija Nenonen

Rosarium Kukkatalo on palvellut asiakkaitaan jo vuosikymmenen ajan Kouvolan Tornionmäessä. Kukkatalo on tunnettu ammattitaitoisesta henkilökunnastaan, huippu floristiikasta ja laajasta tuotevalikoimastaan koko Kouvolan alueella. Maine on kerennyt kiriä myös ulkopaikkakunnille, aina pääkaupunkiseudulle asti!

Yritys työllistää tällä hetkellä kuusi henkilöä ja sesonkiaikoina palvelun laatua ovat tukemassa myös kausiapulaiset. Kukkatalolle on erityisen tärkeää panostaa hyvään asiakaspalveluun sekä tuotevalikoiman priimaan laatuun. Laajan tuotevalikoiman lisäksi asiakkailla on mahdollista tilata pyynnöstä erikoiskasveja. Erikoiskasveja tulee olemaan esillä myös Asuntomessuilla! Rosarium panostaa koko toimintaketjuun ja valitseekin tuotteensa tavarantoimittajasta lähtien erityisellä huolella.

Rosarium Kukkatalon tuotteita tulee näkymään Kouvolan Virkkulankylän kohteiden sisustuksessa, niin sisällä kuin ulkonakin! Rosarium Kukkatalo on ollut aivan mahtava yhteistyökumppani tämän Asuntomessuprojektin aikana ja heidän palvelunsa on ollut aivan huippua! Myös Pilkkeen sisustustiimi on päässyt oppimaan paljon uutta kasvien ja kukkien maailmasta Rosariumin tarjoamien perehdytyksien myötä, suurkiitokset ehdottomasti myös siitä!

Rosariumilla tulee olemaan oma esittelypisteensä Virkkulankylän pihapiirissä Kouvolan Asuntomessujen ajan. Tule messuille tutustumaan tarjontaan ja nappaamaan mukaasi uusimmat vihersisustuksen vinkit ja inspiraatiot!

Rosarium Instagramissa.
Rosarium Facebookissa.
Rosariumin nettisivuille pääset tästä.

Rosariumin Kukkatalon kattavan valikoiman löydät osoitteesta Utinkatu 67, 45200 Kouvola.

Tavoitat Rosariumin väen puhelimitse numerosta 05- 7460 400

Tuija Nenonen
Author

Tuija Nenonen

All stories by: Tuija Nenonen