Lahteen ensimmäinen +55-vuotiaiden asumisoikeustalo

  1024 544 Helinä Kalaja

  Virkkulankylä Oy ja Kuusikkoaho Oy ovat saaneet rinnalleen asumisoikeusasuntoja toteuttavan Virkkula Asumisoikeus Oy:n. Yhtiö rakennuttaa yleishyödyllisenä toimijana senioreille asumisoikeusasuntoja Virkkulankylä brändin mukaisesti.

  Ensimmäinen kohde toteutetaan Lahteen. Liipolaan, Monnintoimitalo Onnin viereen rakennetaan Lahden ensimmäinen + 55-vuotiaiden aktiivisten seniorien asumisoikeustalo, joka valmistuu alkutalvesta 2023. Asunnot Liipolan Virkkulakodissa ovat kaksioita ja kolmioita, 39m2 – 66m2, ja ne sijaitsevat 10:ssä kerroksessa. Asunnot on suunniteltu turvallisiksi ja esteettömiksi.

  -Aika on oikea + 55 -vuotiaiden asumisoikeusasunnoille. Nykyinen ikäluokka on entistä aktiivisempaa ja haluaa omistusasunnon turvaa, toteaa Virkkula Asumisoikeus Oy:n toimitusjohtaja Tommi Luukkonen.

  -Olemme iloisesti yllättyneitä kiinnostuksesta osallistua jo ensimmäiseen asukastilaisuutemme Lahdessa.

  Virkkulan asumisoikeuskoti on aito vaihtoehto varttuneille, jotka eivät voi tai eivät halua sitoa suuria summia omistusasuntoon tai maksaa kallista vuokraa – ja silti halutaan asua laadukkaasti ja turvallisesti. Asumisoikeusasunnon asukkaat saavat omistajan hallintaoikeuden ja oikeuden päättää Liipolan Virkkulakotien yhteisistä asioista.

  Helinä Kalaja
  Author

  Helinä Kalaja

  All stories by: Helinä Kalaja