Lahteen ensimmäinen +55-vuotiaiden asumisoikeustalo

1024 544 Helinä Kalaja

Virkkulankylä Oy ja Kuusikkoaho Oy ovat saaneet rinnalleen asumisoikeusasuntoja toteuttavan Virkkula Asumisoikeus Oy:n. Yhtiö rakennuttaa yleishyödyllisenä toimijana senioreille asumisoikeusasuntoja Virkkulankylä brändin mukaisesti.

Ensimmäinen kohde toteutetaan Lahteen. Liipolaan, Monnintoimitalo Onnin viereen rakennetaan Lahden ensimmäinen + 55-vuotiaiden aktiivisten seniorien asumisoikeustalo, joka valmistuu alkutalvesta 2023. Asunnot Liipolan Virkkulakodissa ovat kaksioita ja kolmioita, 39m2 – 66m2, ja ne sijaitsevat 10:ssä kerroksessa. Asunnot on suunniteltu turvallisiksi ja esteettömiksi.

-Aika on oikea + 55 -vuotiaiden asumisoikeusasunnoille. Nykyinen ikäluokka on entistä aktiivisempaa ja haluaa omistusasunnon turvaa, toteaa Virkkula Asumisoikeus Oy:n toimitusjohtaja Tommi Luukkonen.

-Olemme iloisesti yllättyneitä kiinnostuksesta osallistua jo ensimmäiseen asukastilaisuutemme Lahdessa.

Virkkulan asumisoikeuskoti on aito vaihtoehto varttuneille, jotka eivät voi tai eivät halua sitoa suuria summia omistusasuntoon tai maksaa kallista vuokraa – ja silti halutaan asua laadukkaasti ja turvallisesti. Asumisoikeusasunnon asukkaat saavat omistajan hallintaoikeuden ja oikeuden päättää Liipolan Virkkulakotien yhteisistä asioista.

Helinä Kalaja
Author

Helinä Kalaja

All stories by: Helinä Kalaja