Petri Lento Kuusikkoaho Oy:n kiinteistöjohtajaksi

778 320 Helinä Kalaja

Rakennusinsinööri, M.Sc, eMBA Petri Lento (52) on nimitetty Kuusikkoahon kiinteistöjohtajaksi. Nimitys vahvistaa Kuusikkoaho Oy:n osaamista erityisesti hankkeiden toteutusvaiheessa sekä kiinteistöjen ylläpitämisessä. Kiinteistöjohtajana Petri Lento aloitti Kuusikkoahossa 1.1.2021.

Petrin toimenkuvaan sisältyy Virkkulankylä hankkeiden tekninen konseptikehitys, rakennushankkeiden toteutuksesta vastaaminen urakoitsijavalinnoista työmaan valvontaan ja vastaanottoon, sekä Kuusikkoaho Oy:n omistamien kiinteistöjen kunnossapidosta vastaaminen.

Ennen Kuusikkoahoa Petri Lento on työskennellyt yli 20 vuotta rakennusalan konsulttitoimistoissa asiantuntija- ja johtotehtävissä, sekä Suomessa että Venäjällä. Viimeiset neljä vuotta ovat kuluneet puurakentamisen merkeissä talotehtaan johtajana. ”Kiinnostukseni ekologiseen ja laadukkaaseen rakentamiseen on aina ollut lähellä sydäntäni. Virkkulankylä hankkeissa luomme viihtyisiä yhteisöllisiä asuinympäristöjä ja haluamme olla edelläkävijöitä kestävän kehityksen rakentamisessa.”

Lisätiedot:

kiinteistöjohtaja Petri Lento 041 515 2486

toimitusjohtaja Teemu Turunen 050 530 0304

Helinä Kalaja
Author

Helinä Kalaja

All stories by: Helinä Kalaja