Saila Partanen

  Saila Partanen kutsuttu Kuusikkoaho Oy:n liiketoimintajohtajaksi

  778 320 Virkkulankylä

  Virkkulankylä ja Virkkulakodit -konsepteistaan tunnettu Kuusikkoaho Oy vahvistaa organisaatiotaan.

  Yhtiön liiketoimintajohtajaksi on 15.1. alkaen nimitetty Saila Partanen. Partanen on toiminut aiemmin muun muassa Postin ja Mehiläisen hoivapalveluiden kehittäjänä. Koulutukseltaan hän on sekä sairaanhoitaja että insinööri.

  – Yrityksen toiminta on laajentunut viimeisen vuoden aikana voimakkaasti. Suomalaiset kunnat ja kaupungin pohtivat nyt hyvin päämäärätietoisesti asuinympäristöjen kehittämistä työelämän jälkeiseen elämänvaiheeseen. Arvioimme tänä vuonna käynnistävämme kymmenen uutta Virkkulankylä-projektia eri puolilla Suomea, Kuusikkoaho Oy:n toimitusjohtaja Leo Tolonen.

  Tolosen mukaan Partanen tunnetaan toimialalla räväkkänä ja aikaansaavana tekijänä.
  – Hän sopii siis hyvin Kuusikkoahon tekijäjoukkoon, Tolonen naurahtaa.

  Partanen kertoo tutustuneensa Virkkulankylä-konseptiin jo sen alkuaikoina. Hän on kuluneiden vuosien aikana käynyt Leo Tolosen kanssa lukuisia erinomaisia keskusteluja asumisen, hyvinvoinnin ja hoivan ympäristöjen yhdistämisestä ja kehittämisestä.

  – Yhden keskustelun yhteydessä sanoinkin, että suorastaan sormia syyhyttää päästä mukaan kehittämään konseptia. Nyt aika on kypsä siihen. Olen iloinen ja ylpeä mahdollisuudesta olla mukana luomassa parempaa asumista ja asumisympäristöä yhteistyössä alan parhaiden osaajien ja Kuusikkoahon tiimin kanssa.

  Lisätiedot:

  liiketoimintajohtaja Saila Partanen p. 050 543 7642
  kehitysjohtaja Jussi Lähde p. 040 594 4444

  Virkkulankylä
  Author

  Virkkulankylä

  All stories by: Virkkulankylä