Saila Partanen

Saila Partanen Kuusikkoaho Oy:n toimitusjohtajan sijainen

778 320 Virkkulankylä

Kuusikkoaho Oy:n liiketoimintajohtaja Saila Partanen on nimitetty yhtiön toimitusjohtajan sijaiseksi yhtiön perustajan Leo Tolosen sairausloman ajaksi.

– Leolle on tehty suunnitellusti mittava leikkausoperaatio ja hän saa nyt keskittyä toipumiseen kaikessa rauhassa. Elämme yhtiössä varsin kiivasta kasvun ja kehittymisen aikaa. Nyt tehty järjestely selkiyttää toimintaamme yhteistyökumppaneiden suuntaan, Tuija Nenonen kertoo päätöksestä.

Saila Partasen mukaan viime viikolla tehdyt Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen ARA:n tekemät päätökset kertovat selkeää kieltään Kuusikkoaho Oy:n ja sen peruskonseptien Virkkulankylän ja Virkkulakotien asemasta.
– Kolme myönteistä rahoituspäätöstä on paras tunnustus sille työlle, jota yhtiössä on tähän mennessä tehty. Inarin, Hausjärven ja Kouvolan kohteet käynnistyvät nyt kilpailuttamisvaiheella. Kaikki edustavat omalla tavallaan sillanrakennustyötä perinteisen tehostetun hoivan ja perinteisen kotihoidon välille, Partanen toteaa.

Partanen iloitsee erityisesti Kouvolan vuoden 2019 asuntomessualueelle rakennettavan kokonaisuuden saamasta myönteisestä päätöksestä.

– Kouvolaan rakennamme asuinympäristön, jossa ihmisellä on oman kodin rauha mutta apu heti oven takana. Sama malli kiinnostaa niin kuntia, sotealueita kuin erilaisia hoivatoimijoita ympäri Suomea. Näiden lisäksi käynnistämme juuri Virkkulankylän ensimmäisen vaiheen rakentamista Riihimäellä, Partanen kertoo.

Lisätiedot:
Saila Partanen
p. 050 543 7642
saila.partanen@kuusikkoaho.fi

Jussi Lähde
p. 040 594 4444
jussi.lahde@kuusikkoaho.fi

Virkkulankylä
Author

Virkkulankylä

All stories by: Virkkulankylä