Sami Vaateri Kuusikkoaho Oy:n liiketoimintajohtajaksi

778 320 Helinä Kalaja

Virkkulankylä ja Virkkulakodit -konsepteistaan tunnettu outokumpulainen Kuusikkoaho Oy vahvistaa organisaatiotaan.

 

Kauppatieteiden maisteri Sami Vaateri (45) on nimitetty Kuusikkoaho uudeksi liiketoimintajohtajaksi. Nimitys on osa yhtiön suurempaa kehitysprojektia, jossa johtohenkilöstön toiminta- ja kehitysalueita on selkeytetty. Liiketoimintajohtajana Sami Vaateri aloitti Kuusikkoahossa 1.12.2020, Samin työ jatkuu 1.1.2021 alkaen myös Kuusikkoahon osakkaana.

Ennen Kuusikkoahoa Sami Vaateri on toiminut mm. hoivapalvelujen myyntijohtajana Mehiläinen Oy:ssä. Sami Vaaterilla on laaja kokemus hoiva-alasta Suomessa ja minkälaisia asumis- ja hoivaratkaisuja varttuneet toivovat. Aiemmin Sami on toiminut IT-alalla eri tasoisissa myynnin- ja liikkeenjohdon tehtävissä.

-Olen iloinen mahdollisuudesta päästä kehittämään ikääntyvän Suomen uutta asumisen suuntaa. Laitosmaisen tehostetun palveluasumisen lisääminen ei ole enää järkevää monestakin syystä johtuen, ja on selkeää että yhteiskunnassa tarvitaan lisää kevyempää, kodinomaista hoiva-asumista varttuneelle väestölle. Tähän haasteeseen haluamme vastata ja toteuttaa uusia Virkkulankyliä eri puolille Suomea.

Lisätiedot:

liiketoimintajohtaja Sami Vaateri 0400 579 358
toimitusjohtaja Teemu Turunen 050 530 0304

hallituksen puheenjohtaja Leo Tolonen 0500 313 163

Helinä Kalaja
Author

Helinä Kalaja

All stories by: Helinä Kalaja