Turun Virkkulakoti kiinnostaa

890 1024 Helinä Kalaja

Turkulaisia Virkkulakylä-konseptista kiinnostuneita riittää. Ensimmäinen asukastilaisuus pidettiin 1.12. ja kiinnostuneita turkulaisille uuteen asumiskonseptiin löytyi jo  vuokrasopimuksiin saakka. Tilaisuus herätti myös runsaasti keskustelua Virkkulankylä-konseptista, tuleville asukkaille oli tärkeää tieto elämästä omilla ehdoilla ja vapaudesta valita muu tarpeellinen.  Yhteisöllinen toiminta kiinnosti, mikä on oma rooli ja osallistuminen sekä miten sosiaalinen isännöitsijä tukee ja koordinoi toimintaa.

Herttuankulmassa, jossa Turun Virkkulakodit sijaitsevat, tulee asumaan yli 4500 ihmistä tulevaisuudessa.

-Lehto on rakentanut alueelle jo useita taloja ja parhaillaan on rakenteilla kaksi kohdetta,  kertoo hankepäällikkö Tomi Rumpunen Lehdolta.

Toisessa niistä Lehto on tehnyt vahvaa yhteistyötä Kuusikkoaho Oy:n kanssa, Turun Virkkulakoti toimii 7-kerroksisen rakennuksen ylimmissä kerroksissa 5-7. Kohteen lähiympäristö on rakennettu valmiiksi, näin tulevat vuokralaiset välttyvät lähirakentamisesta.

Lisää vuokrattavista asunnoista: Turun Vuokra-Asunnot Oy, Mari Tocklin, puh. 0400 862749 tai puh. 02 232 4040 (toimisto).

Kuvassa hankepäällikkö Tomi Rumpunen Lehdolta (keskellä) havainnollistaa Turun Virkkulakodissa tehtyjä rakennusratkaisuja Turun Vuokra-Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Mari Tocklinille ja Kuusikkoaho Oy:n hallinnon Teemu Turuselle

Helinä Kalaja
Author

Helinä Kalaja

All stories by: Helinä Kalaja