Tervehdys Virkkulankylä-konseptin luojalta

778 320 Leo Tolonen

Niin muuttuu maailma, Eskoseni

Kaikki muuttuu nykyään. Ennen pidettiin kolmattatoista päivää epäonnen, vähintäänkin huonon tuurin päivänä, mutta viime viikon keskiviikko 13.3. todisti toisin.
Suomen Asuntomessujen organisaatio oli järjestänyt Kouvolan kaupungin kanssa tuona epäonnen päivänä mediaväelle ennakkoretken rakenteilla olevalle messualueelle. Tilaisuus oli ensi kesänä pidettävien asuntomessujen info eli uutispläjäys.

Ja mikä merkillistä, kiinnostus tilaisuutta kohtaan oli ennenkuulumattoman hyvä. Ennakkoilmoittautuneita tiedotusväen edustajia oli noin seitsemänkymmentä ja paikalle pääsi tulemaan kuutisenkymmentä. Ei pelottanut tiedotusihmisiä kolmastoista päivä! Vai oliko sitten syynä hyvä valmistelu ja asiakattaus. Tiedä häntä. Suurkiitos kuitenkin Virkkulankin puolesta aidosta kiinnostuksesta messuja kohtaan. Me ei taikauskoon uskota!

Paluu Kouvolaan

Mukava oli nyt Kouvolaan tullakin, sillä toista vuotta oli edellisestä käynnistäni päässyt vierähtämäänkin.  Käynnistä, jolla kättelin Virkkulan mukaan tulon näille asuntomessuille. Paljon oli vettä virrannut Kymijoessa tässä välillä. Kaupunginjohtaja Marita Toikka oli ehtinyt töittensä välissä pyöräyttää potran pojan. Minä olin tehnyt vakavan leikkausreissun Kuopion yliopistolliseen. Pumppuun pantiin uudet varaosat kuten volskin vaihtomoottoriin ennen vanhaan. Nyt on käynnissä sitten uusi sisäänajovaihe. Pitäisi muistaa välttää liiat kierrokset…

Kohtaamisia mediapäivänä

Mukava oli käydä Kouvolassa. Tavata työn touhussa olevia osaavia ihmisiä. Nähdä innostuksen palon niin monen silmissä. Ropata kättä Vuorenpään Heikin, messuorganisaation operatiivisen johtajan kanssa sekä toivotella saman organisaation uusi toimari Anna Tapio kipparoimaan messulaivaa.
Mukava oli myös nähdä, että paikallisella päälliköllä Sanna Kaupilla oli pakka ojennuksessa.

Heikarin Jani, jonka vastuulla pääsääntöisesti koko Virkkulan rakennuttaminen Kouvolaan on, oli tehnyt erinomaista työtä. Kiitos siitä. Kuten myös Henttosen Tiina Suunnittelutoimisto Pilkkeeltä. Kiitos myös Tiinalle.

Sitten vielä oma joukkueemme: Tuija, Saila ja Teemu, ilman teitä Kouvolan Virkkulaa tuskin olisi tulossa. Tervetuloa joukkoon myöskin Enni.

Messuilla tavataan!

Leo Tolonen
Author

Leo Tolonen

All stories by: Leo Tolonen