Tommi Luukkonen Kuusikkoahon toimitusjohtajaksi

778 320 Helinä Kalaja

Kuusikkoaho Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Tommi Luukkonen. Tommi Luukkonen aloittaa toimitusjohtajana nykyisen toimitusjohtajan Teemu Turusen siirtyessä pois yhtiön päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta. Turunen jatkaa Kuusikkoaho Oy:n partnerina ja osallistuu edelleen mm. hankkeiden rahoitusjärjestelyihin sekä tukee tarvittaessa toimivaa johtoa talousjohtamiseen liittyvissä kysymyksissä.

-Olen nyt vuoden verran toiminut Virkkulassa hankejohtajana ja samalla päässyt tutustumaan Kuusikkoahoon yhtiönä sekä sen henkilöstön vahvaan alan osaamiseen, kertoo uusi toimitusjohtaja.

-Samalla olemme vuoden aikana luoneet mahdollisuuksia tehdä Virkkulan hankkeita hyvin monipuolisesti ja erilaisilla toteutusmalleilla. Nyt meillä on mainio tilaisuus toteuttaa hankkeita niin perinteisesti ARA rahoituksella kuin vapaarahoitteisestikin yhteistyössä rahastojen ja rakennusliikkeiden kanssa sekä uusimpana mahdollisuutena Virkkula Asumisoikeus Oy:n kautta. Virkkula tuntuu sopivan erityisen hyvin asumisoikeushankkeisiin ja Virkkulan yhteisöllinen asumismalli saadaan toteutettua yhteistyössä asukkaiden kanssa.

-Nyt kun olen aloittanut keväällä Virkkula Asumisoikeus Oy:n toimitusjohtajana, niin on luontevaa toimia myös emoyhtiö Kuusikkoaho Oy:n toimitusjohtajana. Samalla se antaa mahdollisuuden viedä eteenpäin niitä strategisia linjauksia, joita on kuluvan vuoden aikana tehty, toteaa Tommi.

Helinä Kalaja
Author

Helinä Kalaja

All stories by: Helinä Kalaja