Yhteistyössä Kouvolan keskustan yritysten kanssa

778 320 Tuija Nenonen

Lähtölaskenta messujen alkuun on aivan loppusuoralla ja kohta pääsemme näyttämään Teille Kouvolan Virkkulankylän koko komeudessaan!

Suunnittelutoimisto Pilkkeen Tiina on hänen opiskelijatiiminsä kanssa päässyt hyödyntämään Kouvolan Virkkulankylän sisustussuunnitelmissaan paikallisten yritysten tarjontaa! Tässä koottuna Kouvolan ydinkeskustassa vaikuttavia yrityksiä, jotka ovat olleet mukana tässä projektissa! Tutustumisen arvoisia kohteita messumatkallanne; käykää ihastelemassa myymälöiden valikoimaa ja tekemässä löytöjä!

Valohuone on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1984. Sen kivijalkamyymälän kattava tuotevalikoima sijaitsee Kouvolan keskustassa ja yrityksellä on myös verkkokauppa.

Asuntomessujen yhteistyökumppaninamme Kouvolan Valohuone tarjosi meille keväällä tutustumiskäynnin yritykseensä ja mukaan tarttui uusia oppeja valaistuksesta, valaisimista ja niiden kehittyneestä maailmasta sekä hyviä vinkkejä valaisimien tämän hetken sisustustrendeistä. Palvelu yrityksessä on erittäin asiantuntevaa ja laadukasta!

Kouvolan Virkkulankylän valaisin sisustuksessa on hyödynnetty Valohuoneen laajaa valikoimaa ja huolella valitut yksilöt ovat päässeet koristamaan kohteita!

Yhteistyökumppanimme Valohuone toivottaakin tervetulleeksi kaikki Asuntomessuvieraat myymäläänsä.

Messujen ajan (12.7.-11.8) heidän myymälässään on poikkeusaukioloajat, jolloin Valohuone on avoinna:

MA – TO 10-18
PE 10-20
LA 10-15
SU 12-16

Valohuone Facebookissa

Valohuoneen nettisivut ja verkkokauppa

Huonekaluliike Katainen Oy on vuonna 1951 perustettu perheyritys. Yritys toimii tällä hetkellä jo toisessa sukupolvessa!

Hyvä ja asiakaslähtöinen palvelu on Huonekaluliike Kataisen toiminnan pääarvoja.

Yritys on toiminut Kymenlaakson alueella jo yli 60 vuotta; ajan hermolla toimiva perheyritys on saanut tähän mennessä olla mukana sisustamassa monien asiakkaidensa koteja.

Kataisen valikoima on laaja: myymälään astuessa ei vielä osaa aavistaakaan minkälainen aarre paikka yritys onkaan! Lämpimästi suosittelemme menemään paikan päälle palveltavaksi! Valikoima on todella kattava ja se sisältää laadukkaita kotimaisia tuotteita sekä tarkoin valittuja, kilpailukyvyltään hyväksi havaittuja tuontituotteita.

Yritys on huomioinut valikoimassaan myös varttuneemman väen ja panostanut kalusteisiin, jotka ovat suunnattu vanhemmalle väelle. Kataiselta löytyy paikkakunnan suurin seniorikalusteosasto myymälästään!

Liike sijaitsee aivan Kouvolan keskustassa. Laajan ja yksilöllisen valikoiman lisäksi myymälästä saa varmasti osaavaa ja ammattitaitoista palvelua! Virkkulankylään on saatu mukaan huonekaluja, jotka ovat suunniteltu helpottamaan jo iäkkäämpien ihmisten arkea.

Huonekaluliikkeen verkkosivuille pääset tästä!

Myymälän löydät osoitteesta Kivimiehenkatu 6 , 45100 KOUVOLA

Hyvää palvelua saatavilla myymälän aukioloaikoina, maanantaista perjantaihin kello 9.30 – 18.00
lauantaisin 9.30 – 14.30.

La Vie de Marrakech on Marokkolaisen sisustuksen erikoisliike.

Tämän kävelykatu Manskilla sijaitsevan erikoisliikkeen yrittäjät käyvät itse valikoimassa tuotteet myymälänsä valikoimaan suoraan niiden valmistajiltaan, Marokosta. Tuotteet ovat tarkoin valittuja ja niillä on tiukat kriteerit; laadun tulee olla hyvää. Varmistaakseen laadun, he vierailevat itse tuotteiden tekijöiden luona, jolloin he näkevät miten ja mistä tuotteista mikäkin valmistetaan! Yrityksellä on myös verkkokauppa, joka palvelee kellon ympäri päivittäin. Marrakechin valikoimaan kuuluvat mm. marokkolaiset matot sekä rahit, upeat sivupöydät, istuintyynyt, sekä käsinmaalattua keramiikka ja vaikka mitä muuta!

Pääset ihastelemaan yrityksen valikoimaa myymälän aukioloaikoina, maanantaista perjantaihin klo 10.00-17.00, lauantaisin 10.00-15.00, sunnuntaisin 11.00-15.00!

Myymälän verkkosivuille pääset tästä.

Valikoimaa pääset ihastelemaan lisäksi Instagramista.

Toimintaa on myös Facebookissa!

Tuija Nenonen
Author

Tuija Nenonen

All stories by: Tuija Nenonen