Yritysesittely

  Kuusikkoaho Oy

  Kuusikkoaho Oy kehittää suomalaista asumista siten että ikääntyminen Suomessa on entistä parempi ja arvostetumpi kokemus. Tavoitteenamme on tehdä suomalaisen asumisen muutoksesta mahdollisimman turvallista ja laadukasta.

  Virkkulankylä-konseptin mukaiset asuinympäristöt on tarkoitettu 55 vuotta täyttäneille asukkaille, mutta samassa yhteydessä voi toimia hyvin eri ikäisiä ihmisiä palvelevia palveluita, vaikkapa päiväkoteja ja kouluja.

  Tavoitteenamme on olla kunnille ja kaupungeille pitkäaikainen yhteistyökumppani yhteiskuntarakenteen ja palveluiden kehittämisessä.

  Kotimaisen uusiutuvan energian käyttö ja ekologisuus ovat toiminnassamme ensisijainen vaihtoehto. Kehitämme yhteistyökumppaneidemme kanssa suomalaista puurakentamista.

  Tarjoamme myös kokonaisvaltaista alueen kehitystyötä, jossa Virkkulankylä on osana aluetta.

  Virkkulankylä Oy

  Virkkulankylä Oy on Kuusikkoaho Oy:n  täysin omistama tytäryhtiö, joka vastaa valtion tukemana asuntotuotantona toteutettavien Virkkulankylä-kohteiden rakennuttamisesta ja hallinnoinnista.

  Virkkulankylä Oy on voittoa tavoittelematon Asumisen rahoitus ja kehittämiskeskus Aran yleishyödylliseksi nimeämä yhteisö.